0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Forbrugerne skeptiske over for 'functional food'

Det bliver op ad bakke for de producenter, der vil fremstille 'functional food' og fødevarer med sundhedsanprisninger. Forbrugerne reagerer skeptisk, viser ny undersøgelse.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MARIA FONFARA
Foto: MARIA FONFARA

Værst står det til med uforarbejdede varer som svinekoteletter. Her reagerer folk meget stejlt, hvis de læser, at varen er tilsat sundhedsaktive stoffer.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det fremgår af en undersøgelse fra fødevarecentret MAPP ved Handelshøjskolen i Århus i samarbejde med fødevareinstituttet på Danmarks Teknologiske Insitut (DTU).

»Mange mener nærmest per instinkt, at et produkt, som er forsynet med fødevareanprisninger, må være dårligere end et 'normalt' produkt«, siger professor Klaus Grunert, projektansvarlig for undersøgelsen på handelshøjskolen.

ritzau

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce