Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Burgersultne gæster er strømmet til Istedgade den seneste måned.
Foto: PR-foto

Burgersultne gæster er strømmet til Istedgade den seneste måned.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hypet michelinburger er ikke pengene værd

Voldsomt eftertragtet burger klarer sig dårligt i test.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det nye spisested Burger & Bun er født under en michelin-stjerne.

Makkerparret Henrik Yde og Lertchai Treetawatchaiwong fra michelinrestauranten Kiin Kiin har slået dørene op til et nyt spisested med ægte amerikanske burgere.

23. august åbnede de Burger & Bun på Istedgade 60, hvor de efter eget udsagn vil servere 'Byens Bedste Burger'. Hypen har fået kunderne til at stå i lange køer for at sætte tænder i resultatet.

LÆS ARTIKEL

LÆS ARTIKEL

Men er den så også det? Byens Bedste Burger?

Ikke ifølge Politikens caféanmelder Henrik Palle, der har smagt sig igennem Københavns burgertilbud indenfor fem forskellige kategorier nemlig Den Billige, Den Gode, Den i Valby, Den Klassiske og Den Ambitiøse.

Burger & Bun er bedømt i sidstnævnte kategori, og resultatet er langt fra prangende.

»Standardburgeren er med ost og bacon. Velstegt burger i god bolle med lidt salat. Ligner ikke så lidt en opulent udgave af Burger Kings klassiske Whopper, og den lader sig nemt spise fra papiret og smager ret godt af flot stegt hakket oksekød, burgerens væsentligste ingrediens, skriver Henrik Palle.

Knap så godt gik det med en anden variant:

»Det samme er ikke tilfældet med en barbeque, der viste sig at indeholde alt for meget snask, herunder noget æggeværk, til at kunne spises uden hagesmæk og bestik. Det var lidt som at spise højt belagt smørrebrød direkte fra æsken«.

Hårde gnallinger

Han er heller ikke imponeret over fritterne, der godt nok er håndlavede »men havde fået alt, alt for meget og lå som hårde gnallinger i bakken«.

Måltidet er bestemt ikke dårligt, lyder konklusionen, men i forhold til, at burgeren koster 125 kroner og at man dertil skal betale 35 kroner for fritter er resultatet ikke imponerende. Karakteren er da også derefter.

Læs hele testen, hvor der uddeles 1-6 stjerner til de fem udvalgte steder, fredag.

GUIDE

Du kan også læse, hvor man ifølge ibyen.dks læsere får Byens Bedste Burger:

LÆSERNES GUIDE

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden