Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Claus Christensen har fået tilladelse til at åbne filialer rundt om I København og satser på at udvidde pølseforretningen til foråret.

Claus Christensen har fået tilladelse til at åbne filialer rundt om I København og satser på at udvidde pølseforretningen til foråret.

Nyt om mad

Sund pølsemand vil indtage hele København

Døp har fået tilladelser til at rykke ud i alle brokvarterer i hovedstaden.

Nyt om mad

Det går strygende med salget af øko-hotdogs og medister med ramsløg hos pølsemanden Døp ved Rundetårn.

Så strygende, at indehaver Claus Christensen har indhentet tilladelser fra Københavns Kommune til at åbne filialer i alle brokvartererne samt Christianshavn.

Gode steder er taget Selv om det giver et stort geografisk spillerum, er det alligevel svært at finde en god plads, mener Claus Christensen.

»De gode steder er taget af andre pølsevogne«, forklarer han.

Og tilladelsen til at åbne filialer er betinget af, at han holder god afstand til de eksisterende pølsesælgere, der parkerer på de mest befærdede pladser og indkøbsgader.

For selv om den økologiske pølsemands sunde udbud af langtidshævet surdejsbrød bagt på fuldkornshvedemel, rugmel og hørfrø og oksekødspølser garneret med rodfrugtmos adskiller sig fra traditionelle 'krassere' og 'indianere i kajak', skal han holde afstand for ikke at skabe unfair konkurrence.

LÆS ARTIKEL

Nørrebrogade og Østerport i sigte

Claus Christensen har dog et godt øje til for eksempel på Nørrebrogade og Østerport Station, hvor han satser på at åbne et par nye Døp’er eller tre, inden forårssæsonen begynder.

»Den nye Nørrebrogade er blevet pænere, og der er kommet mere liv i gaden. Og jeg har en del kunder fra Østerbro, der spørger, om jeg ikke rykker derud«, forklarer han.

Den økologiske pølsemand fejrer i øvrigt sin 1-års fødselsdag onsdag. Her kan forbipasserende få sig en tår gratis julebryg fra Ørbæk, billige øko-pølser og lytte til toner fra DJ Ormen fra Balstyrko.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce