0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Guide: Forkæl dig selv med simremad

Langtidsbraiserede svinekæber, dådyr og lammeskulder. Vintertid er simretid på restauranterne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
OLESEN PETER HOVE
Foto: OLESEN PETER HOVE

Marineret lam er en klassiker i sæsonens simremad. Med god vin dertil, bien sür.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det fortæller kok og indehaver Frederik Hvidt, som blandt andet har lært kogekunst hos Jan Hurtigkarl, Pierre André og på Auberge dé Tourette i Nice.

Hvis man har lyst til lidt sødt at runde måltiddet af med, byder restauranten på citronfromage, æblekage og 'aftente' med kamille, honning og helt frisk komælk.

To retter koster 275 kroner.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere