Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsning
Hvad har det konkret givet jer af muligheder?
»Stjernen har både betydet gode og dårlige ting. For mig var det en stræben efter anerkendelse. Og måske kom det i virkeligheden til at fylde for meget for mig. For pludselig laver man ikke bare den mad, man har lyst til. Vi kom helt sikkert - bevidst eller ubevidst - til at lave om på nogle ting, for eksempel købte vi en masse sølvtøj. Men det smager maden jo ikke bedre af. Efter vi har lavet Formel B om, er vi sluppet for 'Michelin-filtret' og i stedet laver vi nu den mad, som vi selv godt kan lide, og det er en rigtig god fornemmelse«.
Hvad betyder det at have en Michelin-stjerne i forhold til kollegerne?
»Den skaber først og fremmest dårlig stemning i restauranten, fordi det hele skal være så snorlige, perfekt og omgivet af en form for elitær disciplin. Alle vil gerne arbejde de gode steder, men når man vågner om morgen, har man måske ondt i maven og ikke særlig meget lyst til at gå på arbejde. Efter vi har valgt at give slip på det ræs, er stemningen blevet rarere i restauranten. Vi hygger os mere«.
Har den gjort dig lykkeligere?
Få fuld adgang om mindre end 2 minutter
De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent
Bliv abonnent for 1 krEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind