Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Halal-bøfhus. Sizzling Steak er lige åbnet på Istedgade.
Foto: MARKUSSEN TOBIAS SELNÆS

Halal-bøfhus. Sizzling Steak er lige åbnet på Istedgade.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Halalbøfhus åbner på Istedgade

Bøfelskere kan se frem til hahal-udgave på Vesterbro.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Istedgade har fået sig et nyt steakhouse.

Der er tale om Sizzling Steaks, der nu har indtaget adressen lige ved siden af Konya Halal Slagter, hvor Gasværksvej skærer Istedgade. Det er i og for sig meget praktisk, for kødet på Sizzling Steaks er … halal.

Bag Sizzling Steaks står Imram Malek på 28, der oprindeligt kommer fra Pakistan. Bag sig har han en karriere i køkkenet på Hotel Skt. Petri, og så har han arbejdet for kokken Claus Valdemar, der tidligere var på Skt. Gertruds Kloster, fortæller han til Lokalavisen Vesterbro.

Stort bøfkort - sen servering
Kortet byder på intet mindre end otte forskellige bøftyper. Tilberedningen er både inspireret af det franske, det danske og det amerikanske køkken.

Det er bøffer til absolut favorable priser. Den billigste er ’Den Danske Bøf’, der koster 69 kr. og dyrest er ’Tournedos’, der koster 139 kr, men så bliver den også serveret med kalvebacon og trøffelsauce. Alle bøf-retter serveres med dagens kartoffel og sæsonens garniture.

Køkkenet holder åbent hele aftenen, så det er muligt at få sig en god bøf béarnaise næsten helt ind til midnat i weekenden.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden