0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

top ti Guide: Hits fra det etniske køkken

De etniske gryder buldrer i hele København. iBYENs madanmelder Helle Brønnum Carlsen guider til de bedste asiatiske restauranter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JONATHAN BJERG MØLLER
Foto: JONATHAN BJERG MØLLER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg elsker Asien. Over en bred kam. Og jeg elsker først og fremmest områdets mangfoldighed i køkkenregionerne. Findes der en verdensdel, der kan noget i nærmest hvert eneste land, lille som stort, på deres helt egen måde, så er det Asien.

Det er da heldigvis også Asien, der præger det etniske udbud af restauranter herhjemme, men ak, det er kun en svag afglans af de stolte køkkentraditioner fra de fjerne gryder, vi kan møde.

Og dog, for nogle få skiller sig ud fra strømmen af billig halvfabrikata, og de bedste udgør årets top ti – i vilkårlig rækkefølge – inden for de etniske (ikke europæiske) restauranter i den danske hovedstad.

KINA

Tea Restaurant

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce