Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Cofoco
Foto: Cofoco

Slagtilbud. I juli måned kan man få sig et afbudsmåltid med tre retter til 95 kroner, hvis man er heldig.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Restauranter indfører afbuds-mad

Hver dag klokken 12 er det muligt at købe billige restaurantbesøg

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I bedste charter-stil lancerer Cofoco-kæden, der tæller restauranter som Vespa og Numeró 64, middage til priser, der afhænger af af udbud og efterspørgsel.

»Vi vil sælge vores stole i restauranterne på samme måde som flyselskaberne sætter deres sæder til salg«, siger indehaver Torben Klitbo.

Kæden har da også restauranter med temaer fra forskellige lande - som italienske Scarpetta, engelske Public House, franske Les Trois Cochons og mallorcinske Oysters & Grill - og dermed er sammenligningen med en billig rejse ikke helt ved siden af.

LÆS ANMELDELSE

Mimer et rejseselskab

Kampagnene hedder 'Spis' og en middag kan koste helt ned til 95 kr. for minimum tre retter. På samme måde som et flyselskab sælger restaurantkæden de mest populære tider på restauranterne til den højeste pris og de mindst attraktive tider til lavpris.

Hver dag klokken 12 er det muligt at købe de stole i restauranten, som ikke er solgt til lavpris, også kaldet afbudsrejser.

Den dyreste spisebillet kommer til at koste op til 295 kroner og vil være til de destinationer og tidspunkter, der er mest populære. Man kan gøre brug af ordningen mandag 4. juli kl. 13 til søndag 31. juli.

Billetter kan købes på www.cofoco.dk/spis fra tirsdag d. 28. juni kl. 13:00.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden