Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
LÆRKE POSSELT (arkiv)
Foto: LÆRKE POSSELT (arkiv)

bagmand. Torben Klitbo (t.h.) er den ene idemand bag det anmelderroste Cofoco-koncept, som sidste år vandt iByen-prisen for take-away-kæden Le Marché.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Succeskæde åbner ny restaurant i tre etager

Empire Bios nye nabo bliver Cofocos tredje satsning på Nørrebro.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Næppe har anmelderne taget armene ned efter åbningen af Cofocos seneste Nørrebro-satsning Oysters & Grill i Sjællandsgade, før restauratørerne bag den varsler, at de åbner endnu et spisested i bydelen.

LÆS ANMELDELSE

Denne gang bliver det ved Sankt Hans Torv, på Guldbergsgade, hvor en faldefærdig nabo til Empire Bio lige nu er ved at blive restaureret, så bygningen kan huse succeskædens 10. restaurant i København.

»Det er gået godt med Oysters & Grill, og vi er i det hele taget blevet hooked på området. Der sker en masse byfornyelse, biografen ligger der, og det er et område, hvor folk kommer og gerne vil komme«, forklarer Nikolaj Skaarup-Rex, som er Cofocos kommunikations- og pr-medarbejder, om den nye restaurants belligenhed.

Lokale råvarer

Restauranten bliver fordelt på tre etager med højt til loftet og kommer til at kunne huse omkring 100 gæster af gangen. Køkkenchefen er allerede hyret, men navnet forbliver indtil videre en hemmelighed, ligesom den endelige menu også lader vente på sig til engang i foråret.

LÆS OGSÅ

Hidtil har Cofoco hovedsageligt eksperimenteret med det franske og italienske køkken, men denne gang bliver det med skandinaviske tilsætningsstoffer.

»Restauranten kommer til at lægge vægt på lokale råvarer og bæredygtighed; jo tættere på des bedre. Det bliver danske varer, men ikke 'nyt nordisk' køkken«, fortæller Nikolaj Skaarup-Rex.

Prislejet bliver, som Cofoco-gæster er vant til: ikke discount, men heller ikke overpriced, forklarer han.

SENESTE NYE COFOCO-RESTAURANT:

Cofoco forventer at byde de første gæster til bords på den nye restaurant i løbet af maj 2012 og håber desuden at åbne yderligere et par Le Marché, som er kædens take-away-tilbud, i løbet af det nye år.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden