0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dansk-japanske godbidder bliver et hit

Kogebogsforfattere har succesfuldt kombineret sushi og smørrebrød.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR
Foto: PR

Kombi-køkken. Rud Christiansens og Frederik Jensens dansk-japansk inspirerede smushi-kogebog møder stor begejstring hos anmelder Kjeld Koplev.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Smushi. Læg mærke til ordet, det er en sammentrækning af smørrebrød og sushi, og vi kan lige så godt lære os det med det samme.

Det kommer vi til at høre meget mere til.

I virkeligheden dekonstruerer folkene bag smushi-begrebet både det danske smørrebrød og den japanske sushi. Og de gør det uden at sætte kvaliteten ved det danske smørrebrød eller den japanske sushi over styr.

Æstetisk udført
Ideen bag smushi er lige så genial, som den er enkel.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce