Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

PR
Foto: PR

Kombi-køkken. Rud Christiansens og Frederik Jensens dansk-japansk inspirerede smushi-kogebog møder stor begejstring hos anmelder Kjeld Koplev.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk-japanske godbidder bliver et hit

Kogebogsforfattere har succesfuldt kombineret sushi og smørrebrød.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Smushi. Læg mærke til ordet, det er en sammentrækning af smørrebrød og sushi, og vi kan lige så godt lære os det med det samme.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden