0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Du kan få fine bobler på budget

Ægte champagne kan være en fantastisk oplevelse. Men andre mousserende vine er billigere og ofte sympatiske festspredere.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Festbobler. Til studenterfester er det nok de færreste, som serverer ægte champagne. Arkivfoto: Thomas Borberg

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Champagnehuset Krug rimer meget fint på luksus, men selv luksus kan gradbøjes.

Og når Krug lancerer en ny årgang af enkeltmarkschampagnen, Clos du Mesnil, spidser man øren. Og håber at få lov til at smage de sjældne og meget kostbare dråber. Det lykkedes i april.

Kommunen, Mesnil, er chardonnayland i Champagnedistriktet og ofte ophav til de mest syrerige, strenge, ranke, længelevende champagner.

Sylespidse som unge, men med mulighed for at opnå en fantastisk kompleksitet med alder. Ikke ulig en meget fin hvid bourgogne – som til gengæld skal være oppe på mærkerne for at få samme præcision og elegance.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce