Foto: Pressefoto
Nyt om mad

Ny tjeneste slår en tredjedel af restaurantprisen

Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere.

Nyt om mad

Afbudsrejser er billige, fordi de sikrer, at flyene bliver fyldt helt op.

Samme princip gør sig nu gældende med restauranter.

Gennem en ny online-tjeneste, Early Bird, kan man købe et restaurantbesøg på dagen og spare en tredjedel af prisen. Restauranter med ledige borde, lægger selv deres tilbud ud på siden, der dermed altid er opdateret.

I går kunne vinbar og restaurant Tire Bouchon for eksempel melde alt udsolgt på en treretters menu til 217 kroner pr. person. Normalpris 325 kroner.

Billigere end at stå halvtom I alt 35 restauranter er tilmeldt ordningen. Blandt dem er Michelin-restauranten Kokkeriet, vinbaren Malbecks aflægger, spisestedet af samme navn på Nørrebro, samt bistrodarlingen Oubæk.

»Alle restauranter har et ledigt bord i ny og næ, og vi vil hellere have en helt fyldt restaurant med liv - det er sjovere«, siger Martin Hylleborg, som er ejer & kok på Restaurant Oubæk.

Ikke mindst er det selvfølgelig billigere at kunne fylde restauranter end at den står halvtom. Selv når man slår en tredjedel af prisen af.

Har sagt nej til flere

Selv om Early Bird gerne vil være større, har man takket nej til en del restauranter, der ville være med i ordningen. Det skal nemlig helst være de rigtige partnere. Både hvad angår kvalitet og genre.

»Vi har da dyre restauranter med, men vi forsøger også at finde gode restauranter, som når rabatten er trukket fra, kan blive et alternativ til den gode take-away«, siger medejer af Early Bird Brian Köster.

Der findes allerede en del online-tjenester, hvor man kan få rabat på restaurantbesøg. Blandt andre Sweetdeal og Downtown.

LÆS ARTIKEL

Dem er Brian Köster skam opmærksom på.

»Den store forskel på os og dem er, at man hos Early Bird kun kan bestille på dagen. Så er man også sikker på, at man ikke glemmer værdikuponer i skuffer eller gamle mails«, påpeger han.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce