Makkerparret bag Madeleines Madteater har drømmene i behold og satser på at åbne ny restaurant, når økonomien er kommet i orden.
Foto: MARIA FONFARA (arkivfoto)

Makkerparret bag Madeleines Madteater har drømmene i behold og satser på at åbne ny restaurant, når økonomien er kommet i orden.

Nyt om mad

Kunst-gourmet-restaurant lukker og slukker

Det eksperimenterende Madeleines Madteater kunne ikke løbe rundt trods succes.

Nyt om mad

'Midlertidigt lukket' står der, hvis man klikker ind på www.madeleines.dk , der er gourmetrestauranten Madeleines Madteaters hjemmeside.

Men restauranten, der har serveret kreationer som tomatvanilleis, merian-slikkepinde og Karl Johan-candyfloss, er lukket permanent

Det bekræfter kokken Mette Sia Martinussen, som sammen med scenografen Nikolaj Danielsen har drevet stedet, der har fået topkarakterer af en række af landets madanmeldere.

Det er faktisk et år siden, der sidst er blevet serveret mad i det tidligere Tuborg-depot et godt stykke ude af Artillerivej ved Islands Brygge, som gennem godt tre år inviterede gæster til en gourmetmiddag bygget op som en teaterforestilling.

LÆS ARTIKEL

Stoppede før konkurs
Madteatret er blevet ramt af det klassiske problem indenfor restaurationsverdenen: gæsterne flokkes, anmelderne jubler, og alligevel kommer der ikke nok penge ind på kontoen til at dække husleje, råvarer og personaleomkostninger.

Madeleines Madteater nåede dog at stoppe, før det endte med konkurs.

»Men lige nu vi er sårbare«, siger Mette Sia Martinussen.

LÆS ARTIKEL

Drømmene i behold

Sammen med Nikolaj Danielsen arbejder hun på at få styr på økonomien og håber på at kunne åbne et lignende sted igen.

»Vi ved, at vi havde fat i noget rigtigt. Vi har ingen konkurrenter på det område i byen - eller i verden. Det er det, vi drømmer om at lave, og dét vi er professionelle til«, siger Mette Sia Martinussen og tilføjer:

»Vi har stadig drømmene i behold, og vi ved, at der er mange, der holder af os. Det holder os oppe«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce