Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kombicafe. Som på Claus Meyers andre delier, vil man på Godthåbsvej kunne spise, drikke ogf købe ind fra morgen til sen aften.
Foto: DITTE VALENTE

Kombicafe. Som på Claus Meyers andre delier, vil man på Godthåbsvej kunne spise, drikke ogf købe ind fra morgen til sen aften.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Claus Meyer udvider igen imperiet

Nu åbner Claus Meyer, en af mændene bag Noma, en ny filial på Godthåbsvej.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den første åbnede på Gammel Kongevej, den anden i Magasin på Kgs. Nytorv og den tredje - i miniversion - i Kongens Have.

Når Meyers Deli nummer fire åbner i slutningen af måneden er det ikke på en kongelig adresse, men på den travle Godthåbsvej på det ydre Frederiksberg.

Her har designer Christina Meyer Bengtsson med vanlig sans for stilren moderne, men varm stemning, forvandlet en tidligere hjørnecafe til deli. Der er valnøddetræ på bar, borde og paneler, i lofterne hænger Tom Dixon-lamper, og vægfladerne er malet i orange og støvet grøn.

Gæster har også mulighed for at tage plads udenfor, hvor der er 30 solpladser.

LÆS

Meyers eget brød
Som på de øvrige delier i Claus Meyer-kæden vil man her kunne komme fra morgenstunden og købe brød og kaffe to go eller sætte sig ned og bestille en morgenmadstallerken.

I montren vil der være et stort udvalg af for eksempel sandwiches, supper, chokolademousse, rødbedehumus, rødgrød og koldskål. Deliens brød bages i Meyers eget bageri på Jægersborggade på Nørrebro, så der hver morgen er friskbagt ølandshvedebrød, kanelsnurrer og tebirkes.

LÆS ARTIKEL

Om aftenen vil delien have skiftende varme tilbud på menuen samt picnicbokse.

I åbningsugen vil der være smagsprøver og besøg fra en række af Meyers samarbejdspartnere.

Lørdag 30. april bliver der for eksempel bagt ølandsbrød i det fri, mens der onsdag 4. maj er der smagsprøver på røget laks og eddiker fra Nordhavn Eddikebryggeri.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden