0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nu er der smørrebrød på frimærket

Smørrebrød er en del af dansk kulturhistorie og nu kommer de elskede madder på frimærkerne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Post Danmark
Foto: Post Danmark

Smurt. Send lige æggemaden herover - med posten.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Skal det være æggemaden med rejedrys, et stykke med rullepølse og sky eller den sæsonaktuelle kartoffelmad pyntet med purløg og radiseskiver?

Eller måske vil du hellere frankere brevet med et frimærke med roastbeef?

Smørrebrød er en del af dansk kulturhistorie, og som en erkendelse heraf er de fire slags madder nu kommet på frimærker, skriver FoodCulture.dk.

LÆS ARTIKEL


»Vi bruger frimærket til at fortælle historien om Danmark og om dansk kulturarv. Vi har tidligere sat blandt andre Hendes Majestæt Dronningen, Niels Bohr og H.C. Andersen på mærker, fordi de repræsenterer danske milepæle, men det kan også være mere kulturagtige ting som mad og smørrebrød«, siger Martin Pingel, designchef hos Post Danmark, til FoodCulture.dk og fortsætter:

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce