0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Danskerne spiser 127 ton Jaka Bov om året

Vi kalder Jaka Bov for »klamt«, men det kogte salte småkød er en sællert.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 RUNE PEDERSEN
Foto: RUNE PEDERSEN

Saltet og kogt bovkød. Prøv det evt. med kogte grøntsager, tomatketchup og flúte til.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sulten? Prøv Jaka Bov.

Kogt småkød af bov, der saltes og koges og herefter fremstår fast og sammenhængende.

Den kan spises som den er, eller De kan sætte Deres personlige præg på den. For eksempel med ketchup, kogte grøntsager og flüte, som dåsen selv anbefaler på siden.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce