Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mixmad. På den ny restaurant Chai.wong kan man smage retter fra det såkaldte peranakan-køkken fra Asien.

Mixmad. På den ny restaurant Chai.wong kan man smage retter fra det såkaldte peranakan-køkken fra Asien.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Michelinrestaurant åbner nyt spisested

Frederiksberg er inde i i en god udvikling, mener voksende restaurantimperium.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Makkerparret bag michelinrestauranten Kiin Kiin, Henrik Yde-Andersen og Lertchai Treetawatchaiwong, åbner nu deres syvende restaurant.

De driver allerede blandt andet en thai-bistro på Nørrebro, en burgerbar på Vesterbro, en kinesisk dim sum-restaurant i Indre By og et spisested i Bangkok.

LÆS ARTIKEL

Nyt restaurantstrøg
Denne gang rykker de til Frederiksberg.

»Tidligere har Frederiksberg har været sådan et sort område, hvor man ikke skulle åbne noget. Det har ændret sig«, mener Henrik Yde-Andersen.

Den ny restaurant åbner i området omkring Godthåbsvej, som da også allerede huser en række restauranter.

LÆS ARTIKEL

Kiin Kiin-kok
Navnet på det nye sted bliver Chai.wong, og det bliver den kinesiske kok Dong Chen, der er udlært på Kiin Kiin, som kommer til at styre restauranten og menuen.

»Han er den medarbejder, der har været hos os længest, og han er fantastisk dygtig«, siger Henrik Yde-Andersen.

På Chai.wong bliver menuen ikke knyttet til et bestemt asiasisk land.

I stedet vil køkkenet servere udvalgte retter fra blandt andet Kina, Vietnam og Malaysia - inspireret af en stor rundrejse som indehaverne foretog i vinter, hvor de fulgte de gamle sejl- og handelsruter fra Hong Kong til Hanoi-Singapore-Seoul-Bangko-Beijing tur-retur.

LÆS

Kulinarisk smeltedigel

Her blev de begejstrerede for 'peranakan', som betegner den madkultur, der er opstået i kølvandet på mødet mellem kinesiske immigranter og regionernes indbyggere.

»Denne kulinariske smeltedigel oser af både karakter og smag, og vi har længe villet bryde ud af den thailandske spændetrøje og lave mad fra hjertet. Med Kiin Kiin er det rent thai, og her bliver det fedt at give det mere fri og bare gå efter smagen«, siger Henrik Yde-Andersen.

På menuen vil man blandt finde nudelretter og en vietnamesisk sneglesuppe med citrongræs.

Prislejet kommer til at ligge under Kiin Kiins, men lidt over bistropriser. Restauranten får 40 siddepladser, og ved siden af åbner endnu en filial af thai-take awayen Aroii. Åbningsdatoen er 15. september.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden