0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Guide: Sådan får du Michelin på økonomiklasse

Her er michelinguidens liste over 'value for money'-spisesteder i København i år.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 LARS KRABBE
Foto: LARS KRABBE

Orangeriet er ny på Michelins Bib Gourmand-liste i 2011. På restauranten, der ligger i Kongens Have, kan man både få smørrebrød, aftenmenuer og - som her - salat med grillet tun.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I disse dage løber stjernerestauranterne med næsten al opmærksomheden.

Finanskrise eller ej - nogen af os har aldrig og vil aldrig få råd til at give en tusse eller det, der ligner per kuvert.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere