Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nyt. Blød, kun lun (tilsigtet) stegt helt stykke af foie gras var på menuen, da tvillingerne Berntsen holdt til på Vesterbro. På deres nye sted 'Clou' er det vinen, der styrer. Foto: Thea Grav Rosenberg

Nyt. Blød, kun lun (tilsigtet) stegt helt stykke af foie gras var på menuen, da tvillingerne Berntsen holdt til på Vesterbro. På deres nye sted 'Clou' er det vinen, der styrer. Foto: Thea Grav Rosenberg

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gourmet-tvillinger åbner vinbar og restaurant

Lørdag åbner Berntsen-brødrene på Borgergade med masser af vin og á la carte.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Franske vine, tapas og gourmetmad er nogle af kodeordene, når Clou åbner på Borgergade lørdag.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden