0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lav bearnaisen fra bunden

Hvis du vil lave din egen bearnaisesauce uden halvfabrikata, skal du starte med bearnaiseessens. Få opskriften her.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JONATHAN BJERG MØLLER
Foto: JONATHAN BJERG MØLLER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For en del læsere er der kun én vej, når der skal bearnaisesauce til bøfferne eller biksemaden: den skal være hjemmelavet, mener de.

Men fortæl dog, hvordan man laver bearnaiseessens, hvis man gerne vil være fri for halvfabrikata fra supermarkedet, lyder en opfordring.