Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

MARTIN BUBANDT
Foto: MARTIN BUBANDT

Stadig levende. Katrine Klinken mener, det er sundt for os at spise et dyr, vi selv har set i øjnene.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hummeren skal slås ihjel og nydes

En helt frisk hummer kan gå totalt i flitsbue over at blive prikket let i hovedet.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

»Der følte jeg mig virkelig som en bøddel. Det er alligevel ikke en lille reje, der ligger og hopper. Det er et væsen. Den kan godt ’lugte’, at der sker noget«.

Oplevelsen har ikke skræmt Katrine Klinken. Hun nyder hummer hver sommer, og hummeren, kongen over alle skaldyr, har da også fundet vej til hendes nye kogebog ’Skaldyr’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden