Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Dorthe Lønstrup
Foto: Dorthe Lønstrup

Melfrit. Det er æg, der holder sammen på kerner, frø og nødder i dette brød, bagt efter palæoprincipperne.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bag stenalderbrødet fra Kong Hans

Onsdag udkommer Kong Hans-kokkens kogebog - tyvstart med et brød uden mel.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Thomas Rode, gourmetkok kendt fra Kong Hans og flere tv-programmer, er om nogen blevet bannerfører for stenaldermad - også kaldet palæodiæten - herhjemme.

MADKLUB Bliv medlem af Politiken Madklub og vælg mellem 3 lækre velkomstgaver

Onsdag udkommer hans bog om palæoopskrifter til det moderne menneske, hvor han både fortæller om sin egen rejse mod mere velvære og energi, og præsenterer et lækkert udvalg af opskrifter, der følger palæo-principperne.

Stivelse er bandlyst

Politiken Mad anmelder bogen i morgen på nettet og giver dig en smagsprøve på opskrifterne.

I mellemtiden har du mulighed for at snuse til et brød helt uden stivelse i form af mel, men i stedet med masser af nødder og frø.

OPSKRIFT

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden