Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Melfrit. Det er æg, der holder sammen på kerner, frø og nødder i dette brød, bagt efter palæoprincipperne.
Foto: Dorthe Lønstrup

Melfrit. Det er æg, der holder sammen på kerner, frø og nødder i dette brød, bagt efter palæoprincipperne.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bag stenalderbrødet fra Kong Hans

Onsdag udkommer Kong Hans-kokkens kogebog - tyvstart med et brød uden mel.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Thomas Rode, gourmetkok kendt fra Kong Hans og flere tv-programmer, er om nogen blevet bannerfører for stenaldermad - også kaldet palæodiæten - herhjemme.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden