Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Dorthe Lønstrup
Foto: Dorthe Lønstrup

Melfrit. Det er æg, der holder sammen på kerner, frø og nødder i dette brød, bagt efter palæoprincipperne.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bag stenalderbrødet fra Kong Hans

Onsdag udkommer Kong Hans-kokkens kogebog - tyvstart med et brød uden mel.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Thomas Rode, gourmetkok kendt fra Kong Hans og flere tv-programmer, er om nogen blevet bannerfører for stenaldermad - også kaldet palæodiæten - herhjemme.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden