0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Noma-kokke rykker ind på Herlev Hospital

Nordisk mad kan gøre en forskel for patienterne, mener hospitalets ernæringsforsker.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
LARS GUNDERSEN
Foto: LARS GUNDERSEN

Centralkøkken. Torsten Vildgaard (tv) og Simon Westh har en fortid på Noma - nu har de udviklet nordiske menuer til patienterne på Herlev Hospital.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der kommer næppe myrer og levende fjordrejer på tallerkenerne til patienterne på Herlev Hospital.

Men de kommer til at opleve en forandring, når de tidligere Noma-kokke Torsten Vildgaard og Søren Westh sætter deres aftryk på hospitalsmenuen fra 1. oktober.

De to er nemlig blevet selvstændige og i nu i fuld gang med at inkorporere tankerne bag nyt nordisk køkken i maden til de indlagte.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts