0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Søren Ryge: Nu har jeg bagt vidunder-kringlen

Nu er det sket. Søren Ryge har kreeret den vidunderlige kringle fra Hirtshals.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Anne Margrethe, som Søren Ryge mødte, lærte at bage kringle på Strandlyst Hotel i Tornby. Opskriften stammer faktisk fra en reklame for Amo-mel.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I slutningen af artiklen om Anne Margrethes kringle i Politikens madsektion 20. februar lovede undertegnede, Søren Ryge Petersen, at fortælle, når det lykkedes at bage kringle ligesom Anne Margrethes. Det er sket nu:

Anledningen var endnu en gang et foredrag, denne gang i Bredballe Sognegård ved Vejle.

Til kaffen var der boller og en udmærket lagkage, men allerede inden foredraget kom der en meget sød, ældre dame hen til mig med en aflang pakke.