0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

5 hjerter til vegetarkogebog

Der skal tænkes nyt i det grønne køkken, og ny vegetarkogebog er skridt i det rigtige retning, mener Kjeld Koplev.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Falck
Foto: Line Falck

Kantareller. Prøv en opskrift med nudler, svampe og bønner fra Katrine Klinkens nye vegetarkogebog. Du finder den nede i teksten.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Man behøver ikke at være vegetar for at blive glad for Katrines Klinkens ’I love nem vegetarisk’.

Vi andre, der indimellem elsker et stykke veltilberedt kød, kan snildt være med.

For vegetarmad kræver måske lidt mere, et originalt touch for eksempel, der gør den ekstra velsmagende.

PRØV EN OPSKRIFT FRA BOGEN

Der er også en politisk vinkel på vegetarkøkkenet.

For det er uomtvisteligt, at hvis vi vil gøre noget for verdensklimaet, går det mod mere vegetariske tider.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce