Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Claes Bech-Poulsen
Foto: Claes Bech-Poulsen

Rødt. Denne smukke ret kan med fordel laves nu, hvor rødbederne er i sæson.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lav svinekæber med rødbeder som på restaurant Ti Trin Ned

Få en opskrift fra gourmet-bogen 'Ny Nordisk Gastronomi', der er ny velkomstgave i Politiken Madklub.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Noma har gjort det nordiske køkken verdensberømt, men det praktiseres også på mange af Danmarks andre fantastiske spisesteder - omend i en smule mindre dogmatisk form.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden