Rødt. Denne smukke ret kan med fordel laves nu, hvor rødbederne er i sæson.
Foto: Claes Bech-Poulsen

Rødt. Denne smukke ret kan med fordel laves nu, hvor rødbederne er i sæson.

Nyt om mad

Lav svinekæber med rødbeder som på restaurant Ti Trin Ned

Få en opskrift fra gourmet-bogen 'Ny Nordisk Gastronomi', der er ny velkomstgave i Politiken Madklub.

Nyt om mad

Noma har gjort det nordiske køkken verdensberømt, men det praktiseres også på mange af Danmarks andre fantastiske spisesteder - omend i en smule mindre dogmatisk form.

MADKLUB Bliv medlem af Politiken Madklub og vælg mellem 3 lækre velkomstgaver

Bent Christensen, redaktør af Den Danske Spiseguide, har besøgt 16 af disse danske toprestauranter, og det er der kommet en smuk bog ud af, 'Ny Nordisk Gastronomi'.

OPSKRIFT

Komplet med opskrifter, så du kan gøre kokkene på f.eks. Falsled Kro, Geranium, Formel B og Ti Trin Ned kunsten efter.

Spar 450 kroner
'Ny Nordisk Gastronomi' er ny velkomstgave i Politiken Madklub, hvor du sammen med bogen får et års medlemskab for i alt 298 kroner - værdien er 748 kroner.

Hver af de 16 restauranter i bogen præsenteres med en tekst om maden, stedet og køkkenchefen samt tre opskrifter og et væld af stemningsfulde billeder.

Det er mad i international klasse – den ypperligste man kan få serveret i Danmark i disse år.

Medlemsskab med fordele

Som medlem i Politiken Madklub får du adgang til en række spændende arrangementer, gode gastronomiske tilbud, særpriser på restaurantbesøg og meget mere.

Læs mere om Politiken Madklub ved at klikke her, hvor du også kan købe medlemskab og vælge din velkomstgave.

MADKLUB

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden