Mez-mez, mezza og share food. Moderne cocktails, krydderier og cosy dining.
Efter en lang periode med fokus på det nordiske køkken er københavnerne nu klar til nye kulinariske udfordringer, hvor intense smagsoplevelser og anderledes måder at indtage dem på skal i spil.
Det mener i hvert fald restaurantdirektør, Mikkel Shafi, der selv har arabisk baggrund, og som på torsdag slår dørene op for sin nye restaurant i Indre Bys navnkundige Rosengården.
»Jeg har i en del år arbejdet med det stilrene danske, nordiske køkken, men jeg fornemmer nu, at tiden er inde til flere krydderier og mere intense smagsoplevelser. Og så vil jeg gerne introducere share food-konceptet, hvor vi deler, smager og krydser gængse grænser mellem for- og hovedretter«, siger Shafi, der også står bag Michelin-restauranten Kokkeriet og Spisebaren på toppen af Illum.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Bliv en del af fællesskabet på Politiken
Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Prøv nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her