0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Michelin-restauratør åbner libanesisk madmekka i Indre By

Manden bag Kokkeriet hylder Mellemøstens kulinariske madkultur i ny restaurant.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Manzel
Foto: Manzel

Delemad. Restaurant Manzel hylder det libanesiske køkken, hvor blandt andet de små forretter, mez-mez spiller en stor rolle. Foto: Manzel

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mez-mez, mezza og share food. Moderne cocktails, krydderier og cosy dining.

Efter en lang periode med fokus på det nordiske køkken er københavnerne nu klar til nye kulinariske udfordringer, hvor intense smagsoplevelser og anderledes måder at indtage dem på skal i spil.

Det mener i hvert fald restaurantdirektør, Mikkel Shafi, der selv har arabisk baggrund, og som på torsdag slår dørene op for sin nye restaurant i Indre Bys navnkundige Rosengården.

»Jeg har i en del år arbejdet med det stilrene danske, nordiske køkken, men jeg fornemmer nu, at tiden er inde til flere krydderier og mere intense smagsoplevelser. Og så vil jeg gerne introducere share food-konceptet, hvor vi deler, smager og krydser gængse grænser mellem for- og hovedretter«, siger Shafi, der også står bag Michelin-restauranten Kokkeriet og Spisebaren på toppen af Illum.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter