Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: PER FOLKVER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: Spis løs af sushi på transportbånd

iBYEN.dk viser vej til restauranter med 'spis al den sushi du kan' på menuen.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sushi på Stormgade Running Sushi ligger på den altid stærkt trafikerede gade ved Glyptoteket og Tivoli, ved siden af den kinesiske restaurant Great China og Rio Bravo.

Vel indenfor er der masser af sushi på menuen, som man kan vælge enten a la carte eller ad libitum fra transportbåndet, som kører hele tiden. Mandag til torsdag er prisen 199 kroner, fredag til søndag koster det 229 kroner.

Fra Running Sushis transportbånd kan man bl.a. vælge inside out roll med spicy tun, futo maki roll med laks eller hosomaki med rejer. Der er også varme retter og tangsalat på båndet.

Running Sushi. Stormgade 35. 1555 København C. Tlf. 33 14 63 20. Åbningstider: Søndag -torsdag Kl. 12- 23. Fredag-lørdag Kl. 12.-24. www.runningsushi.dk

Transportbånd på Østerbro
Restaurant Nagoya, som har taget sit navn efter en stor havneby i Japan, er lidt af et tilløbsstykke hos Østerbro-borgerne.

Der har i hvert fald været stuvende fuldt på restauranten, siden den åbnede sidste år på Sølvgade. Også her tilbyder man, at gæsterne kan spise al den sushi og alle de sticks, man kan, for 178 kroner fra mandag til torsdag mellem klokken 17-22.

Restaurantens sushi og varme retter kører rundt i grønne og orange plastikskåle på et rullende transportbånd, hvorfra man selv vælger, hvad man vil have. De varme retter på det øverste bånd, sushien på det nederste bånd.

Her er blandt andet nigirier med laks og tun, wontons, dybstegte rejer og tangsalat. Og når man først er kommet i gang med at spise, fylder plastikskålene hurtigt op på bordet. i weekenden er prisen for al den sushi, man kan spise, 198 kroner.

Nagoya, Sølvgade 84, 1307 København K. Tlf. 33 91 91 56. www.nagoya.dk

Osaka i Istedgade

Også i den skumle ende af Istedgade ned mod Hovedbanegården virker transportbånd og buffetpris som den helt rigtige kombination.

Siden Osaka Sushi åbnede i marts har stedets to-etagers sushibånd transporteret japanske specialiteter til fuldt bookede borde. Folk står ligefrem i kø efter 'spis hvad du kan for 199 kr.'-tilbuddet, som kan fås mandag-torsdag. Fredag-søndag er prisen 229 kroner.

Konceptet på Osaka er lige som på byens andre Running Sushi-restauranter enkelt: Du sidder langs bardisken eller ved et bord, og så ruller nigiri, tangsalat og maki-ruller lige forbi. Alt du skal gøre er at beslutte, hvad du kunne tænke dig og række ud efter det.

På Osaka kan man også få sushiens nødvendige tilbehør: edamamebønner, kimchee og tangsalat. Herudover byder transportbåndet på et udvalg af varme retter, der spænder fra kammuslinger til stegte nudler.

Osaka Sushi. Istedgade 3, 1650 København V. Tlf. 33 31 19 99. Running Sushi alle dage klokken 17-22. www.osakasushi.dk

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden