0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Seks hjerter: Her er en vildt god bog om vildt god mad med vildt

Rasmus Grønbechs 'Vildt på Gaflen' byder på fornyelser af vildtkøkkenet og brugervenlige opskrifter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR
Foto: PR

Ellevild. Koplev er vild med Rasmus Grønbechs nye bog om vildt.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Så er der kun syv dage til jagtsæsonen går ind. Fra 1. september er det igen tilladt at skyde dådyr, gråand, kanin, kronhjort, krikand, sikahjort, vildsvin og vildgås. Så landets jægere bakser i disse dage med bøsserne og herser med hundene.

I år er der efter sigende flere end nogensinde, der griber ud efter geværet. Og en stadig større del vil være kvinder. Det er blevet moderne selv at skaffe føden til huse. Selvskudt vildt, håndfangede fisk og hjemmeplukkede vilde urter er eftertragtelsesværdige goder.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce