Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Med tang. Køkkenchef Jesper Ehrenreich står ved grillen i A Hereford Beefstouw. Han er overbevist om, at for tidlig saltning giver en dårligere bøf - og gør grillen beskidt. Foto: Joachim Adrian

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er alle myterne om tilberedning af kød

I 80 år har man ikke kunnet lukke porerne på en bøf, men myten florerer stadig.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Salt blot din bøf, et kvarter inden du steger den. Den bliver målbart mere mør og lækker af det. Og server gerne svinekoteletten lyserød. Det er helt uden risiko.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden