Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Dorthe Lønstrup
Foto: Dorthe Lønstrup

Kødfuldt. I okselåret gemmer der sig mange udskæringer - tavlen fra Landbrug & Fødevarer giver et pædagogisk overblik.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kend dit kød: Sådan bruger du oksens udskæringer optimalt

Én del af oksens lår giver møre bøffer - en anden er bedst til simremad. Slagtermester Peter Steen guider dig til en god kødoplevelse.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En culotte-steg er det sikre (men måske også lidt kedelige) valg, hvis du skal have gæster eller bare vil forkæle familien lidt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden