0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Nej tak: Se 10 gode fisk og skaldyr, som vi sender ud af Danmark

Danmark har EU's største og mest alsidige fiskeri. Men vi gider ikke selv spise meget andet end torsk, rødspætter og importeret laks.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Simon Fals
Foto: Simon Fals

ALSIDIGT. Vi har masser af spændende fisk og skaldyr i de danske farvande. Men vi spiser det ikke selv.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

76-årige Nikolaj Kirkeby har i år haft noget nær sit livs sæson som bundgarnsfisker.

Aldrig i den gamle fiskers 50-årige karriere er der gået så mange smelt i hans ruser i Stadil Fjord. 3.000 kilo er det blevet til, og de små sardinlignende fisk har fået en fin pris på auktionen i Hvide Sande.

Det er der ikke mange danske forbrugere, der har opdaget.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce