Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: NIELSEN KIM
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan undgår du at bøffen bliver som en sej sål

Der er stor forskel på kvaliteten, når du køber en 'engelsk bøf' i supermarkedet.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For selvom der står 'engelsk bøf' på pakken, kan kødet være skåret af flere forskellige typer oksekød. Typisk er det tyksteg eller filet, men du kan også støde på engelsk bøf skåret af for eksempel okseklump, oksemørbrad eller entrecôte.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden