0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Helstegt dådyrkølle med røget vildtsmør, kartofler, enebær og muskatnød

En dyrekølle er bedst tjent med ikke at være gennemstegt, men rosa. Det bliver nemt tørt, fordi fedtindholdet er lavt. Derfor giver Rasmus Grønbech køllen kun 1,5 timer i ovnen: Vil man ikke spise rødt kød, skal man vælge skank, som er meget mere saftigt, når det er gennemstegt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Rundt om en enebærbusk. Det er godt med knuste enebær på dådyrkøllen: Vildtet bliver nærmest pakket ind i sin vante flora. Enebær klæder vildt rigtig godt og er oplagte, fordi de er på toppen i samme periode som jagtsæsonen.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst