0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

5 tips, der får dit hjemmebagte rugbrød til at lykkes

Få en håndfuld gode bageråd fra Politiken Madklubs rugbrødskursus i Meyers Madhus.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
DORTHE LØNSTRUP
Foto: DORTHE LØNSTRUP

Varmt. Nybagt rugbrød kan være en daglig fornøjelse, der ikke i sig selv tager lang tid at lave. Men sørg for at have fundamentet i orden med en velpasset surdej.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det hjemmebagte rugbrød er i høj kurs.

Men det kan drille, selv om man er omhyggelig.

Heldigvis er der næsten altid en god grund til, at rugbrødet ikke blev helt så vellykket, som man kunne ønske - og så kan fejlen rettes, fortalte kok og rugbrødsekspert Simon Philipsen fra Meyers Madhus, der lagde skolekøkken til et hold spændte kursister fra Politiken Madklub.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce