0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

5 tips, der får dit hjemmebagte rugbrød til at lykkes

Få en håndfuld gode bageråd fra Politiken Madklubs rugbrødskursus i Meyers Madhus.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
DORTHE LØNSTRUP
Foto: DORTHE LØNSTRUP

Varmt. Nybagt rugbrød kan være en daglig fornøjelse, der ikke i sig selv tager lang tid at lave. Men sørg for at have fundamentet i orden med en velpasset surdej.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER