Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
MATHIAS CHRISTENSEN
Foto: MATHIAS CHRISTENSEN
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kræsenhed er noget de voksne har opfundet

Børn kan lære at spise næsten alt, men nogle er svære at rokke. Ingen ved hvorfor.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvorfor jeg ikke kan lide rodfrugter?«, siger Anton, tredjeklasseelev på Lindevangskolen på Frederiksberg, og sender Politikens udsendte et overbærende blik gennem lokker af langt hår. Dumt spørgsmål.

»Fordi mine smagsløg ikke bryder sig om det. Derfor«, fastslår den 9-årige dreng, der sidder sammen med 3. b på Lindevangskolen på Frederiksberg og stikker til dagens ret. Det er en suppe af blendede rodfrugter med torsk og kuber af bagt selleri.

Politiken er på besøg på skolen, fordi børnene i disse måneder er med i et kostforsøg, hvor de får serveret mad, de ikke er vant til.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden