Sidste år fik den danske kok Kille Enna besøg i sit hjem i Sverige af en lille delegation fra Ikea.
De så hendes have, drivhus og køkken og spurgte, om hun ville lave en bog om bæredygtighed i køkkenet.
»De gav mig en ramme: Hvad med maden, hvad med rester, hvad sker der med bæredygtighed i køkkenet? De stillede enkelte spørgsmål, og så gav de slip: Du skal gøre det, du har lyst til, og som virker naturligt for dig «, fortæller Kille Enna, som kastede alt andet til side og gravede sig ned med research, opskriftsudvikling og fotografering i 4,5 måned, alt lavet i hendes testkøkken på landet uden for Ystad.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind