0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Dansk kok står bag Ikea-kogebog til hele verden

Prøv selv en håndfuld af Kille Ennas bæredygtige Ikea-opskrifer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Monica Bach
Foto: Monica Bach

Uvirkeligt. Kille Enna synes selv, det er vildt, at hendes nye bog er udgivet i 100.000 eksemplarer. Indtil videre,

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sidste år fik den danske kok Kille Enna besøg i sit hjem i Sverige af en lille delegation fra Ikea.

De så hendes have, drivhus og køkken og spurgte, om hun ville lave en bog om bæredygtighed i køkkenet.

»De gav mig en ramme: Hvad med maden, hvad med rester, hvad sker der med bæredygtighed i køkkenet? De stillede enkelte spørgsmål, og så gav de slip: Du skal gøre det, du har lyst til, og som virker naturligt for dig «, fortæller Kille Enna, som kastede alt andet til side og gravede sig ned med research, opskriftsudvikling og fotografering i 4,5 måned, alt lavet i hendes testkøkken på landet uden for Ystad.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce