0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Thomas Rode dropper alle forbindelser til Nordens første stenalderrestaurant

Stjernekokken er træt af at blive sat i forbindelse med byens palæo-steder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
VALENTE DITTE (arkiv)
Foto: VALENTE DITTE (arkiv)

Stenaldermand. Kokken Thomas Rode har de seneste år sværget til stenalderkost og rører ikke brød, stivelse og pasta. Men spiser masser af kød, bær og nødder.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Michelin- og tv-kok Thomas Rode har været med til at starte en sand kostbølge med stenaldermad, som har gjort det trendy at spise, som man gjorde for 10.000 år siden.

Men han er altså ikke længere en del af byens fastfoodsteder Palæo, meddeler han på sin Facebookprofil.

Thomas Rode var i marts sidste år med til at åbne Palæo i Torvehallerne i København, som blev Nordens første stenalderrestaurant, hvor menuen står på et minimum af stivelse, ingen brød, pasta, ris eller kartofler, men til gengæld store mængder kød, fisk, grønt og nødder.

Og siden blev det til Palæo i Pilestræde.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce