Michelin- og tv-kok Thomas Rode har været med til at starte en sand kostbølge med stenaldermad, som har gjort det trendy at spise, som man gjorde for 10.000 år siden.
Men han er altså ikke længere en del af byens fastfoodsteder Palæo, meddeler han på sin Facebookprofil.
Thomas Rode var i marts sidste år med til at åbne Palæo i Torvehallerne i København, som blev Nordens første stenalderrestaurant, hvor menuen står på et minimum af stivelse, ingen brød, pasta, ris eller kartofler, men til gengæld store mængder kød, fisk, grønt og nødder.
Og siden blev det til Palæo i Pilestræde.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind