0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Thomas Rode: Skær ned på de røde bøffer

Stenalderkokken Thomas Rode synes i virkeligheden, at vi spiser for meget rødt kød.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 Claus Bjørn Larsen
Foto: Claus Bjørn Larsen

GrønT. Kokken Thomas Rode Andersen slår i sin nye bog fast, at der spises 600-1.000 gram grønt hver dag, når man spiser efter palæoprincipper.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Thomas Rode Andersen, kendt som Stenalder-Thomas i medierne, har aldrig brudt sig særlig meget om ordet ’stenalderkost’.

»Det har simpelthen for mange underlige associationer med det: blod, ildelugtende mennesker i dyreskind og lejrbål«, siger han.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere