0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kontroversiel tun deler vandene på sushirestauranter

Hero Kitchen på Jarmers Plads fjerner den truede fisk fra menukortet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Morten Bonde
Foto: Morten Bonde

Tendens. Flere og flere restauranter profilerer sig på bæredygtighed og chefkok Alvaro Teixeira vil ikke længere bruge tun, men i stedet fisk fanget i den nordiske region.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er slut med at få den smukke, røde tun på sin nigiri hos Hero Kitchen.

Sushiresturanten på Jarmers Plads bandlyser tun til fordel for nordiske og mere bæredygtige fisk som kulmule og lange.

Meldingen kommer ugen efter, at flere restauranter (Pate Pate, Kokkeriet, Kong Hans Kælder m.fl.) dropper foie gras (andelever) efter en britisk dyreværnsorganisation kunne dokumentere, hvordan ænder opdrættes under stærkt kritisable forhold i Frankrig.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce