0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Blufferens guide til at lyde som en østerskender

Få tricks kan få dig til at lyde som om, du ved alt om den fornemme spise.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lars Skaaning
Foto: Lars Skaaning

Østerskender. Lær et par tips fra en østerekspert, så du kan føre dig frem til nytår.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

David Mouritzen er medarrangør af World Oyster Cup, de årlige mesterskaber i østersåbning, som i år blev afholdt på Frederiksberg. Her giver han tips til, hvordan du kan bluffe dig til at fremstå som den sejeste østerskender.

Hvilke typer af østers findes der?

»Der findes i virkeligheden kun to slags: Den dybe stillehavsøsters, Crassostrea gigas, og den flade europæiske Ostrea edulis. Gigas er mest almindelig, men vores egen limfjordsøsters er af typen edulis«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts