0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Festival: Mad skal nydes med alle sanser

Madfestivalen Copenhagen Cooking dækker op til mad, der skal kunne føles.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emil Hougaard
Foto: Emil Hougaard

Sansemad. Der er fokus på mad i kombination med oplevelser under vinterudgaven af Copenhagen Cooking. Man kan bl.a. opleve kokken Mette Martinussens ’madudgave’ af Snedronningen. Tidligere har hun bl.a. sat gang i sanserne med talende æbler og lydeksperimenter.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et bange blomkål eller en sorgmodig sorbet? Mad skal ikke bare smages, det skal også føles, duftes, høres og ses. Det er i hvert fald ambitionen, når Nordeuropas største madfestival Copenhagen Cooking finder sted i februar under temaet ’Taste of Emotions’.

Fortolkningen er fri, det er op til arrangørerne, om de vil sammensætte en menu af fem følelser eller servere mad til sækkepiber, teater eller ballet.

Kokkedrengene Lasse Askov og Bo Lindegaard fra I’m A Kombo har valgt at servere gastronomi fem forskellige steder i Nikolaj Kunsthal. Stemningen ændrer sig rum for rum, hvor kunstneren Anthony Goicolea udstiller videokunst.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere