0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Politikens madanmelder: Disse retter slipper vi gerne for i 2014

Kartofler, marengs og puf. Vi tager afsked med et par af årets signaturretter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Katinka Hustad
Foto: Katinka Hustad

Marengs. Hvid chokolade kom tilbage i rampelyset i 2013. Men hvorfor skulle den altid have følgeskab af de kedelige marengs?

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På engelsk kalder man det et first world problem. Når man som privilegeret borger i et velstillet samfund brokker sig over ting, man burde skamme sig over at gå op i. Som når folk hidser sig op over at have for mange fjernbetjeninger liggende i sofaen. Eller når man beklager sig over, at solen skinner så kraftigt, at man ikke kan bruge sin iPad ude på altanen.

Eller når en madanmelder brokker sig over at få serveret den samme strandurt, hver eneste gang der står råmarineret kammusling på menuen. Kan de da ikke finde på noget nyt? Vi er ved at blive kvalt i stive stængler fra vadehavet og naturvin, der smager af pruttevand. Vi kan ikke holde det ud!

Så her går vi planken ud og springer på hovedet ned i syndens flammer. Lad os brænde op i helvede, men lad os allerførst få noget nyt på menuen i 2014 i stedet for denne femretters, vi blev tvunget til at spise uge efter uge på landets toneangivende restauranter.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts