Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Peter Klint
Foto: Peter Klint

Vildskab. Der er smæk på krydderierne på Restaurant Kul. Her kommer man gerne igen.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny restaurant bringer amerikansk vildskab til Kødbyen

Restaurant Kul bytter det nordiske gråvejr ud med californisk sol i Kødbyen.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det var med min gæsts første ret, at vi for alvor mærkede, at der var kommet andre krydderier på kullene. Tre store, ekstremt saftige rejer lå i fuld kampuniform med hale, ben og følehorn strittende til alle sider.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden