Til Thanksgiving spiser man traditionelt farseret kalkun.
Arkivfoto: Peter Hove Olesen

Til Thanksgiving spiser man traditionelt farseret kalkun.

Opskrifter

Klar til Thanksgiving: Her er brødrene Prices komplette kalkunmenu

I morgen er det Thanksgiving. Hvis du vil gå i amerikanernes fodspor, ved Adam og James Price ved lige præcis, hvordan kalkunmiddagen skal klares.

Opskrifter

I barndomshjemmet hos Adam og James Price stod julemenuen på farseret kalkun med tændstikkartofler, tranebærkompot og sauce. En menu, der lægger sig meget op af det amerikanerne spiser den fjerde torsdag i november - nemlig til Thanksgiving, der efterfølges af en fridag.

Flere og flere danskere er begyndt at fejre Thanksgiving, som traditionelt er en amerikansk høstfest, hvor menuen står på farseret kalkun. Derfor får du her den komplette menu, som brødrene Price skriver om i deres julekogebog fra sidste år: ’Jeg glæder mig i denne tid’.

Den store middag kan afrundes med en anden amerikansk Thanksgiving-klassiker, græskartærte med pekannødder, som her er bragt i Claus Meyers udgave fra bogen Almanak.

Du finder alle opskrifterne i links herunder.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce