Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Arkivfoto: Peter Hove Olesen

Til Thanksgiving spiser man traditionelt farseret kalkun.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klar til Thanksgiving: Her er brødrene Prices komplette kalkunmenu

I morgen er det Thanksgiving. Hvis du vil gå i amerikanernes fodspor, ved Adam og James Price ved lige præcis, hvordan kalkunmiddagen skal klares.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I barndomshjemmet hos Adam og James Price stod julemenuen på farseret kalkun med tændstikkartofler, tranebærkompot og sauce. En menu, der lægger sig meget op af det amerikanerne spiser den fjerde torsdag i november - nemlig til Thanksgiving, der efterfølges af en fridag.

Flere og flere danskere er begyndt at fejre Thanksgiving, som traditionelt er en amerikansk høstfest, hvor menuen står på farseret kalkun. Derfor får du her den komplette menu, som brødrene Price skriver om i deres julekogebog fra sidste år: ’Jeg glæder mig i denne tid’.

Den store middag kan afrundes med en anden amerikansk Thanksgiving-klassiker, græskartærte med pekannødder, som her er bragt i Claus Meyers udgave fra bogen Almanak.

Du finder alle opskrifterne i links herunder.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden