0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nyt strandhotel gafler stjernekok

Michel Michaud skifter køkkenet i Skagen ud med et spritnyt brasserie på Mols.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR
Foto: PR

Jobskifte. Michel Michaud forlader Ruths Hotel i Skagen for at blive chefkok på nyt Strandhotel på Mols.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Snart kan man nyde fisk og skaldyr på ægte fransk manér, når Molskroens Brasserie åbner i et spritnyt strandhotel tæt ved Molskroen med stjernekokken Michel Michaud ved roret.

Franskfødte Michel Michaud, som har et fornemt cv med i kokkehuen fra blandt andre Søllerød Kro, Falsled Kro og Kong Hans, skifter således køkkentjans fra chef på Ruths Hotel i Skagen og til at blive chefkok på Molskroens Brasserie.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce