Jobskifte. Michel Michaud forlader Ruths Hotel i Skagen for at blive chefkok på nyt Strandhotel på Mols.
Foto: PR

Jobskifte. Michel Michaud forlader Ruths Hotel i Skagen for at blive chefkok på nyt Strandhotel på Mols.

Nyt om mad

Nyt strandhotel gafler stjernekok

Michel Michaud skifter køkkenet i Skagen ud med et spritnyt brasserie på Mols.

Nyt om mad

Snart kan man nyde fisk og skaldyr på ægte fransk manér, når Molskroens Brasserie åbner i et spritnyt strandhotel tæt ved Molskroen med stjernekokken Michel Michaud ved roret.

Franskfødte Michel Michaud, som har et fornemt cv med i kokkehuen fra blandt andre Søllerød Kro, Falsled Kro og Kong Hans, skifter således køkkentjans fra chef på Ruths Hotel i Skagen og til at blive chefkok på Molskroens Brasserie.

»For 10 år siden var målet at gøre Ruths Brasserie på Ruths Hotel i Skagen kendt i hele Danmark. Det er lykkedes. Nu er det min drøm at gentage den succes med Brasseriet på Molskroen og der skabe en kulinarisk højborg, kendt for den gode smag og atmosfære«, fortæller Michel Michaud i en pressemeddelelse.

Michel Michauds franske køkken er baseret på gode råvarer, og både nye specialiteter og velkendte retter som Gateau Marcel (fransk Moussekage, red.) og Tartare vil være at finde på menukortet.

Uhøjtidlig hygge og fornem gastronomi

Ejerne af det nye strandhotel, som er blevet døbt Molskroen Strandhotel, er ægteparret Vivi og Henrik Frederiksen, som genåbnede Molskroen i 2013.

Deres ambition er at byde gæsterne på afslappet hygge i en uhøjtidelig stemning. Med Michel Michaud i køkkenet lover Henrik Frederiksen også en særlig gastronomisk oplevelse, der kan sætte Mols på landkortet.

»Med Michel i køkkenet på Strandhotellet og Wassim Hallal på Molskroen mener jeg, vi nu her på Mols kan give vores gæster mulighed for at gå på opdagelse i noget af det bedste gastronomi, der kan opdrives i Danmark«, udtaler han i pressemeddelelsen.

Molskroens Strandhotel ligger med udsigt udover Ebeltoft Vig, og de idylliske oplevelser kan man altså selv få syn for sagn for, når dørene åbner 12.april.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden