0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Michelinkok åbner 1.000 kvadratmeter stort gastrotempel på Nørrebro

Manden bag Relæ og Manfreds går nu op i megastørrelse på Guldbergsgade.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 JENS DRESLING
Foto: JENS DRESLING

Internationalt. Amerikanske Kris Schram (t.v.) , der kom til Danmark på grund af en sød pige, skal som køkkenchef på den kommende restaurant Bæst udleve siciliansk-norske Christian F. Puglisis drøm om en københavnsk-italiensk restaurant.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Christian F. Puglisi rager ikke op i landskabet sådan rent fysisk. Men det gør han inden for dansk gastronomi.

Danskeren, der er af siciliansk/norsk familie, har været souschef på Noma, volontør på den sagnomspundne restaurant El Bulli, åbnet en ambitiøs hverdagsrestaurant med biodynamiske vine i et usandsynligt nørrebrokvarter og fået michelinstjerne for en restaurant, hvor gæsterne selv skal fiske bestikket op af skuffen.

Netop nu er han i gang med et stort sats på Nørrebro, der fremover nok skal få foodies verden over til at strege Guldbergsgade ind på deres spisekort over København. Skråt over for Empire Bio har han sammen med sin partner Kim Rossen overtaget en stor gulkalket bygning, der strækker sig helt ud til gaden og rummer 1.000 kvadratmeter. Her åbner han to etager med restauranten Bæst og bageriet Mirabelle foruden produktionsværksteder med slagterafdeling og ostemejeri.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce