0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Sådan 'bakker' du dit køleskab op

Det er meget nemmere at lave mad med meget grønt, hvis man en gang om ugen skræller, vasker og ordner sine grøntsager.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
FINN FRANDSEN
Foto: FINN FRANDSEN

Nemt. Beskriv indholdet af bøtterne med afvaskelig tusch, så de nemt kan findes i køleskabet.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nicolai Tram, far til babyen Finn og mand til Eva, synes ligesom så mange andre, at det er stressende at få købt ind og lavet mad, når man kommer træt hjem fra arbejde.

»Hvem fanden har tid til at lave en boeuf bourguignon efter arbejde? Jeg orker i hvert fald ikke«, siger han. Og han er endda professionel kok, tidligere køkkenchef på Restaurant Jacobsen og Politikens nye tv-kok.

Så Nicolai Tram gør derhjemme, hvad professionelle restauranter gør: Han køber grøntsager én gang om ugen – oftest tirsdag – og bruger en time eller to på at rense og rengøre dem, skrælle dem, skære dem til og lægge dem i bakker i køleskabet.

For sagen er, at garnituren – grøntsagerne – er det, der tager længst tid, sviner mest og giver folk flest grå hår i hovedet under madlavningen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce