Kokken Claus Holm vil have mændene tilbage i køkkenet, kulturjournalisten og presseattacheen Kåre Gade vil lave mad for modne mænd, og standupperen Lars Hjortshøj vil blot være mand i eget toscanske køkken. Alle tre er aktuelle med kogebøger.
Kåre Gade er en lun fætter, som jeg blev opmærksom på for et par år siden, da han udgav en smukt designet kogebog helliget ansjosen. Lars Hjortshøj er italienfan. Claus Holm er den storproducerende kogebogsforfatter med skud og vildskud på samvittigheden, men han er også en mand ude af trit med tiden. Mændene er allerede i køkkenerne. De yngre generationer har for længst erobret kødgryderne. Men uanset hensigterne er alle tre kogebogsforfattere glade for mad og glade for at give deres viden videre.
LÆS ARTIKEL
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage
Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.
Læs videre nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her