0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kogebogsanmeldelser: Mænd i forklæder

Manden er fællesnævner i tre meget forskellige kogebøger om rustik dansk mad, kendte retter med et twist og stokkonservativ mad fra Toscana.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ole Lind (Arkivfoto)
Foto: Ole Lind (Arkivfoto)
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kokken Claus Holm vil have mændene tilbage i køkkenet, kulturjournalisten og presseattacheen Kåre Gade vil lave mad for modne mænd, og standupperen Lars Hjortshøj vil blot være mand i eget toscanske køkken. Alle tre er aktuelle med kogebøger.

Kåre Gade er en lun fætter, som jeg blev opmærksom på for et par år siden, da han udgav en smukt designet kogebog helliget ansjosen. Lars Hjortshøj er italienfan. Claus Holm er den storproducerende kogebogsforfatter med skud og vildskud på samvittigheden, men han er også en mand ude af trit med tiden. Mændene er allerede i køkkenerne. De yngre generationer har for længst erobret kødgryderne. Men uanset hensigterne er alle tre kogebogsforfattere glade for mad og glade for at give deres viden videre.

LÆS ARTIKEL

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere