0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Ernæringsekspert: »Alt for mange lider af madlavning«

Per Brændgaard blæser til kamp mod alle madlavnings-’fascisterne’, der mener, at folket kun kan blive sundt, hvis de sveder i køkkenet for at lave hjemmelavet mad med de rigtige råvarer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Rasmus Brændgaard mener at det største problem ved den danske madkultur er den madstress, som mange mennesker lever under. Derfor har han fundet på havregrynskuren, hvor man spiser havregryn med frugt og nødder to gange om dagen, for ikke at skulle stresse over at lave mad. Kilde: politiken.tv / Mikkel Stoumann Fosgrau

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der plejede at være et spisebord her i stuen«, siger Per Brændgaard, »men det har jeg skilt mig af med. Jeg bruger det jo aldrig! Ha, ha«.

Vi går rundt og griner i Per Brændgaards treværelseslejlighed på Indre Østerbro, en lidt trang, overfyldt hybel med en umiskendelig ungkarlevibe. For Brændgaard har lige fortalt noget, han ikke har holdt skjult som sådan, men som han nok ikke har udpenslet helt så tydeligt før. Vi griner, fordi det lyder som en fræk hemmelighed:

»Jeg har ikke lavet mad de sidste 10 år, ha, ha«, siger manden bag bøger som ’Mindful spisning’ og for nylig ’Slank på ét sekund’, uddannet ernærings- og husholdningsøkonom, cand.scient. i human ernæring, tidligere konsulent for Ernæringsrådet, forfatter til en betydelig del af Sundhedsstyrelsens ernæringsmateriale og en af de mest brugte maddebattører i medierne.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce